Community Manager zoekt digitale hub

Met een passie voor de online wereld en ruime ervaring als creatieve onderneemster in webdesign, e-commerce en interactieve media, ben ik enthousiast over de mogelijkheid om mijn kennis en vaardigheden in te zetten als Community Manager bij de Digital Society Hub

Ik maak graag mensen enthousiast

Met mijn positieve instelling, energie en ondernemersgeest geniet ik van een dynamiek waarbij geen dag hetzelfde is. In de afgelopen 10 jaar heb ik met mijn eigen bedrijf voor een breed scala aan organisaties gewerkt. Naast het ontwerpen en ontwikkelen van websites was ik ook vaak verantwoordelijk voor het verzorgen van de communicatie, het organiseren van evenementen en, misschien nog wel belangrijker, het onderhouden van sterke relaties. Een voorbeeld hiervan is mijn werk bij de PeerGroup, waar ik samenwerkte met lokale gemeenschappen en overheden in buiten-theaterprojecten. In deze rol trok ik er vaak op uit en heb ik betrokkenen weten te enthousiasmeren.

Sterke punten

Lekker praktisch

Ik ben praktisch ingesteld en gewend om de handen uit de mouwen te steken. Als productieleider heb ik ervaring met het werken met verschillende groepen, variërend van studenten en vrijwilligers tot professionals. Zoals bijvoorbeeld bij de Hackathon in het Suiker Unie gebouw, waar ik verantwoordelijk was voor het werven en coördineren van de vele vrijwilligers.

Zelfstandig professional

Als zelfstandig professional heb ik een sterk commercieel inzicht en een scherp oog voor trends en innovaties. Ik ben gewend om nieuwe initiatieven te ontwikkelen en nieuwe relaties aan te gaan. Ook fungeer ik graag als kartrekker en haal er plezier uit om mensen bij elkaar te brengen. Deze ervaring, samen met mijn interesse in nieuwe ontwikkelingen in de digitale wereld, maakt mij tot een goede match.

Out-of-the-box

Mijn flexibiliteit en out-of-the-box denkvermogen zijn een goede combinatie om snel te kunnen schakelen tussen verschillende projecten. De dynamische en uitdagende omgeving van de Digital Society Hub, met zijn veelzijdige uitdagingen, spreekt mij bijzonder aan en ik kijk uit naar de kans om de impact ervan te vergroten.

Eventmanager

Recentelijk heb ik bij de Hanzehogeschool als eventmanager gewerkt, waar ik mijn organisatorische vaardigheden heb verfijnd en waardevolle inzichten in de onderwijswereld heb opgedaan. In deze functie heb ik samengewerkt met een diverse groep belanghebbenden, zowel binnen als buiten de organisatie. Dit omvatte (internationale) studenten, docenten en vakprofessionals, waarbij ik me richtte op het opbouwen van solide relaties.

Samenwerkingen

Let´s hit the road!

Ik ben zeer gemotiveerd om mijn carrière bij de Hanze voort te zetten en ervan overtuigd dat mijn enthousiasme, creativiteit en betrokkenheid een significante bijdrage kunnen leveren aan de doelstellingen van de Digital Society Hub. 

Contact

Het lijkt me een fantastische uitdaging om deel uit te maken van jullie team. Graag licht ik mijn motivatie en visie verder toe in een persoonlijk gesprek.

Het lijkt me leuk om kennis te mogen maken

Bekijk hier mijn volledige sollicitatiebrief en CV

Bellen

06 248 66 003

Adres

Van Royenlaan 2, Groningen

Mail

info@marliesmolema.nl