PeerGroup

Tribune op locatie tijdens productie

Voor het project Vogelvlucht heb ik met bezig gehouden met de volgende werkzaamheden: het vinden een van een geschikte speellocatie, draaiboek opstellen, budgetbeheer, planningen maken, workshops georganiseerd evenals bijeenkomsten, evenementenvergunningen aangevraagd, zorg gedragen voor het vinden van nieuwe contacten het vinden van spelers en vrijwilligers en een Facebookpagina opgericht en bijgehouden. Er voor gewaakt dat alles op het juiste moment bij elkaar komt om samen een goed resultaat neer te kunnen zetten.

Once Upon a time in het Veen en Circus in Veen

Voor de projecten “Once upon a time in het Veen” en “Circus in Veen” heb ik me bezig gehouden met het vinden van de wel 10 verschillende speellocaties en de daarbij behorende faciliteiten zoals repetitieruimtes en overnachtingsplaatsen. Hiernaast heb ik het draaiboek gemaakt, evenementenvergunningen opgesteld en zorg gedragen voor het vinden van nieuwe sponsoren en vrijwilligers. Teksten geschreven voor website en nieuwsbrief. Promotie activiteiten bedacht en uitgevoerd. Zie: www.peergroup.nl

Deze website?

Ja, deze heb ik zelf gemaakt. Wil je ook een website? Laat mij weten wat je doet en wat je wensen zijn tijdens een kopje koffie.

CONTACT

Marlies Molema
Van Royenlaan 2
9721 EP Groningen

Tel: 06 248 66 003
Mail: info@marliesmolema.nl

 

SOCIAL